Céges családi napok, Falunapok, Sportrendezvények

A K.I.N.G. Kulturális és Szabadidős Sportegyesület a napjainkban igen divatos extrém sport az airsoft népszerűsítését, bemutatását tűzte ki elsődleges céljául. Legfőbb célunk, hogy színes, érdekes, izgalmas szabadidős programot biztosítsunk az érdeklődők számára, melyen keresztül egyéni és közösségi életük tartalmasabbá válik. Mintát adni a szabadidő hasznos eltöltéséhez.

Célbalövés:

A kiépített pálya célokkal

A biztonsági fóliával elkerített pályán, több módon próbálhatják ki célba lövési képességüket a résztvevők. Lőlapra és bukócélokra lehetett célozott lövés leadni.

Rendezvényszervezői igény esetén, akár a sportverseny keretein belül céllövő versenyt tartunk ahol minden nevezett résztvevő ajándékba kapta a saját hivatalos Sportegyesületi pecséttel ellátott lőlapját.

Mint minden rendezvényen nálunk is a biztonság az elsődleges szempont. A lővonal kialakítása és a célok elhelyezése is, e szempontok alapján történik.  A pálya köré egy szalaggal és figyelmeztető feliratokkal ellátott biztonsági zónát is készítettünk. A pálya kialakítása személyes helyszíni bejárást igényel!

A sátor

A sátorban nem csak célba lőni lehetett. A kiállított egyéb eszközökről (fegyverek, felszerelések, ruhák,) tagjaink örömmel tájékoztatták az érdeklődőket és válaszoltak a kérdésekre.

Eddigi tapasztalatok:

Sportegyesületünk nagy sikerrel vett részt fesztiválokon és céges rendezvényeken. (Nitrogénművek Zrt családi nap, 2011 Sportágválasztó Veszprém, 2011 Pannonia Fesztivál Várpalota stb.)

Átlagosan  08.00 – 22.00 óráig közel ezer fő fordult meg a sátorban és 300 felnőtt és gyermek próbálta ki a célba lövést.

Sportegyesületünk tagjai közhasznú munkája révén sok érdeklődő tölthetett örömmel és izgalommal teli perceket a sátorban és a pályán.

Tárgyi feltételek:

  • Minimum 30m hosszú és  5m széles, ha lehet fás terület.
  • 220 V csatlakozási lehetőség (kis teljesítményű akkumulátorok töltéséhez)
  • Esti rendezvény esetén világításhoz szükséges áramforrás

 

Élmény tréning

Napjainkban egy sikeres vállalkozás elképzelhetetlen csapatépítő élménytréning nélkül.

Az eszközt tekintve alapvetően az airsoft harcászati szimulációra támaszkodunk. Az airsoft harcászati szimulációkat, azért tartjuk alapvetőnek, mert a csoportok vidám hangulatban megismerhetik egymás és önmaguk rejtett képességeit. Ezáltal a mindennapi munkájukban is könnyebben veszik fel az akadályokat. Az élménytréning megkönnyíti a kollégák beilleszkedését az új környezetbe, erősíti a csapatmunkát, fejleszti a fizikai a szellemi és a problémamegoldó készséget a mindennapokban. Elősegíti az egyéniségek kibontakozását és a rejtett képességek megismerését. Az egymásra utaltság által pedig megtanulnak, csapatban dolgozni. Ennek a komplex eszköznek a választását az is indokolja, hogy a harcászat és a katonai vezetés képes több embert egy cél érdekében hatékonyan mozgatni, motiválni. Másrészt biztosíthatja a szükséges stresszintet. A tréning stressztűrő képesség növelésére és a kommunikációs technikák fejlesztésére is alkalmas.

Az Airsoft mint hobby-sport, a hetvenes évek végén Japánban született meg. Eleinte lelkes gyűjtőknek készültek az élethű fegyverreplikák, később, mivel ezek az eszközök kis tömegű műanyag golyókat lőnek ki, a valós ballisztikai jellemzőket megközelítő módon anélkül, hogy valójában bárki megsérülne, kis csoportokban, egymás ellen kezdtek játszani velük. Mivel a BB lövedék a paintball markerek festékgolyóival ellentétben nem hagy nyomot a ruházaton, a találatot a játékos maga jelzi. Ebből következik, hogy az airsoft játékokra kezdetektől jellemző a sportszerűség, a becsületesség szellemisége. Napjainkra az Airsoft az egész világon elterjedt, több millióan hódolnak ennek a szórakoztató, izgalmas elfoglaltságnak.

Legfőbb célunk, hogy színes, érdekes, izgalmas szabadidős programot tudjunk biztosítani az érdeklődők számára, melyen keresztül egyéni és közösségi életük tartalmasabbá válik. Fontosnak tarjuk a természet közelségét mely elősegíti a betegségek megelőzését a mozgás és a játék, kedvező hatását felhasználva.

A veszprémi K.I.N.G. airsoft sportegyesület olyan emberek közössége, akik a harcot nem az ölés kedvteléséért űzik, hanem a hadászat szeretetéből és a bajtársiasság szelleméért. Csupa olyan dolog miatt, ami a katona szót nemes értelemben juttatja eszünkbe és nem az embertelen háborúra emlékeztet.

Kiváló infrastruktúrával rendelkező pályánkon akár több napos rendezvényt is szervezünk. Éjszakai feladatokkal színesítjük a tréninget. Igény esetén az étkeztetést és a szállást is biztosítani tudjuk.

Kérjen ajánlatot keressen minket!

„Profi” tréning

 

Sokan a csoportot, a csoportos tevékenységet összekeverik a csapattal. Tehát a közös tevékenység során helyesebb csoportépítő tréningről beszélni. De bármelyik outdoor tréning jó az Ön csapatának?

Kérem, engedje meg, hogy ismertessem a K.I.N.G. Kulturális és Szabadidős Sportegyesület által szervezett és kínált csapat építő tréningekben rejlő lehetőségeket.

Néhány tévhit a csapatépítő tréningeknél:

 • A tréninget célként kezelik, már a kialakításnál és gyakran a megrendelésnél. Ez azt jelenti, hogy ha van két lovam, akkor a lovaglást megpróbálom eladni csapatépítő, vagy kommunikációs, vagy konfliktuskezelő tréningnek. Azaz a tréning lesz a cél.

 

 • A lényeges döntések többsége stresszhelyzetben történik. Magas stresszt okozhat pl. a vadvízi evezés, vagy egyénileg, ha valaki fél a lovaktól, vagy nem feltétlenül akar tűzön járni, alagutakban mászkálni a “csapat érdekében” (?). Azonban beláthatóan a munkahelyi vezetőknek általában nem arról kell a munkahelyükön dönteni, hogy hogy kerülöm ki a sziklát a kajakkal. Tehát a stressz nem ugyanaz a munkahelyen, mint máshol, ebből adódóan a döntési folyamatokat és a prioritásokat is másképp befolyásolja pl. eszközhiány, gazdasági környezet, egyéni szorongások, határidők, pénz, felelősség, kockázat, stb.

 

 • A trénig célja a viselkedés változás a hatékonyság érdekében. Tehát a pszichikus állapotok, folyamatok határozzák meg a viselkedés változást, a tanulást. Ezért a tréning hatékony és kompetens önismereti visszajelzések nélkül, a folyamatok kezelése nélkül nem tud kontrollált eredményeket elérni. Gyakran tapasztalható, hogy erre alig, vagy egyáltalán nem fektetnek a tréningeken megfelelő hangsúlyt. Játszanak, játszanak, lehet, jól érzik magukat a csoportban, sőt megmondják egy-egy helyzetben, hogy hányadikak lettek, de minek és ki az aki megmondja?

Amit mi kínálunk:

Profi instruktorok és szakmailag magasan képzett tréningvezető pszichológus.

 • Az embereket kirendelik a tréningekre. Na, megint egy csapatépítő tréning, már megint kötelet kell húzom, nem baj, legalább megismerkedem a Piroskával, de nem akarok tűzön járni! De, el kell mennem. Ezt mi nem fogjuk tudni kivédeni. Kezelni viszont igen. Még azt is elfogadva, hogy (kissé sarkított példát figyelembe véve) tényleg remek alkalom, hogy valaki megismerkedjen a Piroskával és ez meg is éri, hiszen vélhetően a megrendelő és a mi érdekünk is a pszichés egészség biztosítása. Mi szeretnénk tiszteletben tartani a tréningen résztvevőket, a törekvéseiket, az aktuális helyzetből, vagy korábbi tapasztalatból esetlegesen meglévő ellenérzéseket. A résztvevők szervezeti értékekhez igazodó önismeret fejlesztése. A szervezeti folyamatokhoz való personális illeszkedés demonstrálása. A szervezeti viselkedéshez való alkalmasság mértékének csoportdinamikai megismerése. Szervezeti – vezetői kompetenciák gyakorlati ismertetése. A szervezeti politika hatékony felhasználása az egyéni és a csoport szintjén.

 

 • Mivel a trénig (a kontrollált tanulási, a pszichés változók és csoportdinamikai hatások miatt) nem ér véget a tréning befejezésével a vállalásunk addig tart, amíg a hatások nem eszkalálódnak. Szeretnénk, ha a vállalásunk, így ajánlatunk is az együttműködésre, a hatékony munkavégzésre, a szervezeti céloknak való alárendelésre alapul, a megrendelő szándékainak, céljainak és elvárásainak figyelembevételével. Mivel mindenkinek nem tudunk (és talán nem is akarunk) megfelelni, mivel szeretünk jól dolgozni, kívánatosnak tartjuk a megrendelővel a gazdasági elemeken túl a szakmai egyeztetést is. Nem csak a megrendelés, és a tréning ideje alatt, hanem azon túl is. Nyilvánvalóan a fentebbiekből is kiderül, hogy hatékonyan, céllal szeretnénk dolgozni -és így a korrektség miatt- azt tudjuk vállalni, hogy együtt dolgozunk a résztvevőkkel is, a csoport/csapat érdekében, amibe várhatóan nem fér bele a mindenkinek mindenáron való megfelelés igénye.

 

 • A vállalásunk szerint a tréninget nem célként, hanem eszközként kezeljük a megrendelő igényei szerint, akár a szervezetirányítás (pl. lean menedzsment), akár a szervezeti változások, fejlesztések, akár a szinten tartás, akár az aktuális belső és/vagy külső környezet függvényében. Eszközöket tekintve alapvetően az airsoft harcászati szimulációra támaszkodunk, azonban alkalmazzunk más tréning eszközöket, és szükség szerint pszichológiai teszteket, kérdőíveket, vizuál technikát, csoport módszereket is. Az airsoft harcászati szimulációkat, azért tartjuk alapvetőnek, mert arra számítunk, hogy a tréningen vezetők és olyan személyek vesznek részt, akiknek a munkájuk hatással van a szervezetirányításra, azaz nem mindegy milyen döntési mechanizmussal, preferenciával, személyiséggel, motivációval rendelkeznek. A tréning metodika nem csak csapatépítésre, hanem vezetőképzésre, a stressztűrő képesség növelésére és a kommunikációs technikák fejlesztésére is alkalmas a prioritásoktól függően. Másrészt szórakozásnak, sportnak sem rossz, de nem ez a cél. A tréning folyamán a vezetéstudományi, szervezetpszichológiai, személyiségpszichológiai és szociálpszichológiai elveket alkalmazzuk.

 

 • A tréningek kompetencia alapúak és modulárisak az adott -egyeztetett- céloknak megfelelően. Alapvetően tiszteletben tartva a különböző vezetői kompetenciákat, együttműködve a résztvevőkkel. Azaz, az egyéni képességeket, kompetenciákat is figyelembe vesszük, helyén kezeljük, elismerjük az egyéni értékeket a szervezet érdekében és semmiképpen nem mechanikusan a csoport érdekében. Ezen egyéni értékeken, karizmán, képességeken, tapasztalaton keresztül kívánjuk a hatékony, kreatív, problémamegoldó csapatot felépíteni. Ebből adódóan azon a szinten, amit a résztvevők képviselnek, erre optimalizálunk.

 

 • Lehetséges csoportot is építeni, de a vállalásunk csapatépítő tréningre szól. A csoport/csapat bizonyos mértékben összefügg (ezért keverik össze gyakran), de a szerepeket, a résztvevők szerepalkalmasságát, annak tudatosítását és fejlesztését a megrendelő igényeinek megfelelően a résztvevők feladatainak hatékonyabb végrehajtása érdekében tervezzük. A konfliktusok demonstrálásával. Minden lényeges elem után visszajelzést kap a csoport, az egyén. A folyamatok a lehetséges mértékben kontrolláltak.

Kérjen ajánlatot keressen minket!

Adatok

 • Név: K.I.N.G. Kulturális és Szabadidős Sportegyesület
 • Székhelye: 8200 Veszprém Lóczy Lajos utca 40/C  3.emelet 10 ajtó
 • Bejegyzés dátuma: 2010.12.13
 • Jogállás: Közhasznú szervezet
 • Adószám:18147830-1-19
 • Bank: Forrás Takarékszövetkezet
 • Számlaszám:72900051-10503360

Kapcsolat: